סדרת מאמרים מקצועיים
אוגוסט 26, 2015
מכתב למגדלים ויצרני שמן זית לקראת המסיק
ספטמבר 3, 2015

יום עיון למפעילי בתי בד

הצורך לייצר שמן זית כתית מעולה באיכות גבוהה ביותר דורש התמקצעות רבה של צוות בית הבד. רגע לפני עונת המסיק אנו מזמינים אתכם ליום מרוכז, בו נלמד איך הפעולות בהן אנו נוקטים בבית הבד משפיעות על טעם השמן ואיכותו.

בתוכנית:

  • פתיחה – ד"ר עדי נעלי, מנהל ענף הזית
  • מהכרם לבית הבד: מה משפיע על איכות הזיתים לפני הפקת השמן – יזהר טוגנדהפט, הארגון לחקלאות אורגנית
  • שטיפה, ריסוק וערבול: איכויות וטעמים – אהוד סורייאנו, ראש פאנל טועמים (מרכז) של ענף הזית
  • הכרת פגמים אופיניים – אהוד סורייאנו
  • דיקנטר וספרטור: הפעלה נכונה ויעילה – אלי כהן, נתאר גבעת עדה
  • אחסון, סינון וביקבוק – יזהר טוגנדהפט

מועד ומקום: יום העיון יתקיים בשעות 8:00 – 14:30

עקב מיעוט משתתפים אנו נקיים את יום העיון בנושא בתי בד במועד אחד בלבד: 

21/9 בחוות חנניה.

יום העיון שצריך היה להתקיים בדרום  בתאריך 17/9 מבוטל.

 

דמי השתתפות בסך 150 ₪ (לא כולל מע"מ, כן כולל קפה וכיבוד במהלך היום) – ישולמו לענף הזית. (עבור עלות מרצים)

פרטים והרשמה בטלפון: 04-6990007 או oliboard@bezeqint.net

יום העיון מותנה במינימום משתתפים.