לביבות בליני חורפי שף אסף שטרן
לביבות בליני חורפי שף אסף שטרן
מרץ 23, 2017
קורס טועמי שמן זית
יולי 10, 2017

סדרת מפגשים על עולם שמן הזית

מוזמנים לסדרת מפגשים על עולם שמן הזית – יש עדכון למיקום ההרצאות, תאריכים ושעות:

חוף כרמל: 25/5 שעות: 9:00-17:00 (יום שלם)
עמק המעיינות: 4/6, 18/6, 25/6, 2/7. שעות: 10:00-13:00
קיבוץ שמיר: 7/6, 21/6, 28/6, 5/7, שעות: 10:00-13:00
מושב בית חנן: 6/6, 20/6, 27/6, 4/7. שעות: 10:00-13:00.
מושב חגור: 6/6, 20/6, 27/6, 4/7. שעות: 15:00-18:00.
קיבוץ שמיר: 7/6, 21/6, 28/6, 5/7, שעות: 10:00-13:00
אבני איתן: 7/6, 21/6, 28/6, 5/7, שעות: 15:00-18:00.
כפר קיש: 22/6, 29/6, 6/7, 13/7. שעות: 15:00-18:00
בית הבד ריש לקיש: 19/4, 26/4, 17/5, 24/5. שעות 14:00-17:00
מו"פ רמת נגב: 23/4, 30/4, 21/5, 28/5. שעות: 12:00-15:00
בית הבד "ביתן הבד" במושב יושיביה: 23/4, 30/4, 21/5, 28/5. שעות: 17:00-20:00
משרד החקלאות חדרה: 25/4, 16/5, 23/5, 29/5. שעות: 9:00-12:00

הסבר:
במסגרת ההכנה לתקן החדש שיכנס לתוקף בדצמבר 2017 ובמסגרת הקידום והשיפור המתמשך של איכות שמן הזית הישראלי הוחלט על סדרת מפגשי הדרכה והסברה באזורים שונים בארץ.
חקלאים, יצרנים ומשווקי שמן זית זה עבורכם!
הענף וחברי הוועדה הענפית פועלים לארגון מספר מפגשים באזורים שונים בריכוז מקצועי של אהוד סוריאנו. באם תתארגן קבוצה של 15 משתתפים ומעלה ניתן לתאם עבורה הדרכה גם במיקומים נוספים.

פרטים והרשמה במשרדי ענף הזית או אצל נציגי הוועדה הענפית.

להלן הפרטים על המפגשים:

הצגת נושא איכות השמן ועמידה על העקרונות לשמן זית איכותי.
תכנית המפגשים: 4 מפגשים העוקבים אחרי איכות שמן הזית בכרם, במסיק, בבית הבד ובאחסון.
הכרם – מה משפיע על האיכות הכימית והאורגנולפטית בכרם, התקדמות אינדקס הבשלה וההשפעה על האיכות האורגנולפטית וכימית
מסיק – זמן הובלה לבית הבד, בקטריות ופטריות, אינדקס הבשלה ביחס לחמיצות, פירותיות, חום, איוורור
בית הבד – שטיפה, עירבול, דיקנטר, ספרטור. נקיון
אחסון – נירוסטה, באלקים. חביות. נקיון, סינון, בקבוקים
כל מפגש ייפתח בהרצאה ולאחריה – טעימת שמן זית. אורך כל מפגש – 4 שעות.

עלות 50 ש"ח למפגש מותנה בהרשמה של 15משתתפים!
לפרטים והרשמה:
טלפונית בענף הזית 04-6990007
או השב להודעה זו עם מספר הטלפון ונחזור אליך להרשמה ופרטים.

בברכה
ענף הזית במועצת הצמחים