קורס יצרני שמן זית, מפעילי ומפקחי בתי בד

הצעה לסדר היום-חיזוק ענף הזיתים
יולי 4, 2013
סלט עגבניות שרי, כוסברה ופלפל חריף
אוגוסט 15, 2013

קורס יצרני שמן זית, מפעילי ומפקחי בתי בד

לחברי ענף הזית שלום רב ,

במסגרת השאיפה לקידום, מיתוג ושיפור שמן הזית הישראלי ואיכותו, לקידום הידע המקצועי חלק חשוב בתהליך .

הענף עושה מאמצים לעודד ולסייע לקורסים והשתלמויות במגוון נושאים מקצועיים .

אנו קוראים לחברי הענף להשתתף בקורסים אלה וקוראים להפנות אלינו בקשות לנושאים נוספים .

תחום בתי הבד והמסיק הינם נושאים חשובים מאוד במהלך ייצור השמן האיכותי, ונעשה מאמץ לקדם קורס מקצועי בנושא עוד לפני העונה הנוכחית .

בקורס הקרוב נותרו עדיין מספר מקומות עם הנחה לחברי הענף .

בברכה,

ד"ר עדי נעלי

מנהל ענף הזית

טל:04-6990007

פקס: 04-6989264

 

פרטי הקורס עצמו:

מרכז הקורס: אלי כהן

על הקורס:

ענף הזית, הוא תעשיה חקלאית מורכבת, הפועלת בסביבה עסקית מורכבת ודינמית, בה שותפים מספר גורמים מתחומי עיסוק ותחומי התמחות שונים.
"המפעל", חלקות הזיתים, מושפע מתנאי הסביבה המשתנים. שינויים אלו מחייבים התאמת הטיפול בחלקה ובבית הבד כדי למקסם את יבול השמן ולהבטיח את איכותו הטובה.

במהלך השנים רכשתי ידע וניסיון רב בליווי מקצועי של העוסקים בענף בארץ ובחו"ל. על סמך הניסיון בארגון קורסים וימי עיון בנושא, לבקשת מכללת רופין, תאמתי קורס מקיף, המקנה ידע רב.
בקורס ירצו חוקרים ומומחים מהמובילים בארץ אשר ילמדו דרכים להגדלת כמות ואיכות שמן הזית . כמו כן ירצו בקורס מנהלי בתי בד שיקנו כלים מקצועיים להתאמת הזיתים לבית הבד, ניהול והפעלה מיטבית. הקורס מקנה גם ידע לפיקוח על בית הבד.

להרצאות בקורס התגייסו אנשים רבים מתוך כוונה טובה לקדם את ענף הזית.

מטרת הקורס הקנית ידע וכלים מעשיים בתחומי חקלאות, טכנולוגיה של מזון, תפעול מערכות, מכונות וחשמל
וכמובן ניהול.

למסיימי הקורס תוענק תעודה מטעם מכללת רופין.

תאריך פתיחה מתוכנן ל- 21  באוגוסט  ,2013 ניתן לדחותו ל- 26 באוגוסט  2013, מועד הפתיחה חשוב, הכוונה לסיים את הקורס לקראת העונה הבאה עלינו לטובה.

לפרטי הקורס:

קורס יצרני שמן זית ברופין 24072013

לפרטים והרשמה:

natar@zahav.net.il

טל':    04-6388639     050-2476595

להורדת מסמך הקורס – course