יום עיון מחקרים בזית
פברואר 10, 2015
הנחיות לעונת 2015 למגדלי הזית
פברואר 23, 2015

רוטב פסטו

מתכון שני מסידרת המתכונים עם שמן זית מאת איריס לוי.

הפעם מתכון לרוטב פסטו איטלקי קלאסי.

לטיפים על המתכון ומתכונים נוספים של איריס לוי, לחצו כאן.

מה צריך?

  • צרור בזיליקום
  • 2 שיני שום
  • ½ כוס אגוזי מלך
  • 2 כפות פרמזן
  • ½ כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

איך מכינים?

  • שוטפים צרור בזיליקום וטוחנים במעבד מזון.

  • מוסיפים את שיני השום, הצנוברים, שמן הזית ואם רוצים – גם כף פרמז'ן. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

  • חלק מגישים ואת השאר שומרים בכלי אטום.

בתאבון!