תבשיל ים תיכוני עם שמן זית

ממרח עשבי תיבול ירוק עם שמן זית ישראלי
אוגוסט 18, 2013
שערוריית שמן הזית או שערוריית הסרטון?
אוגוסט 22, 2013

תבשיל ים תיכוני עם שמן זית

 

החומרים (כ-6 מנות)

1/2 כוס שמן זית ישראלי איכותי עם תו איכות

3/4-1/2 סלסלה עגבניות שרי

200 גר' גבינה צפתית 5% שומן (עדיף בעלת תכולת נתרן מופחתת)

3 כפות זעתר

אופן ההכנה

במחבת בינונית מחממים על אש בינונית-נמוכה שמן זית ועגבניות, למשך עד-10 דקות, עד שהעגבניות מתרככות. מוסיפים קוביות גבינה צפתית ומערבבים כמה דקות נוספות (אפשר להוסיף בשלב זה גם מעט גבינת פטה כבשים). מוסיפים זעתר, מערבבים שוב ומגישים.