זיתי השפלה כפר ביל"ו

ההדרים 24, כפר ביל"ו, ישראל

שמי מיכאל טל ביולוג במיקצועי, PHD
השמן מיוצר מזיתים שגדלים במשקי כפר ביל"ו
המוטו שלי -איכות בלי פשרות.
האיכות נובעת מטיפול מסור בכרם הזיתים, קטיף בזמן ללא השהיה בין הקטיף לאצירת השמן, אכסון במיכלים מתאימים בבית קרור (18 מעלות צלזיוס) המצוי במשק.

אירועים במהלך השנה: בית פתוח בפסח, אומנות ושמן זית.

קיימת אפשרות להגיע לביקור במקום (בתיאום מראש)
כן
זנים
אסקל, סורי
-לוגו-זיתי-השפלה-כפר-בילו.png 3 שנים ago
  • You must to post comments
מציג 1 תוצאה