עיג’ה – לביבות ירק של יוצאי עיראק

קרפצ'יו ים ושורשים – השף אסף שטרן
מרץ 23, 2017
שף אסף שטרן, לופט אוכל. צילום: אנטולי קריניצקי
דג לברק על ריבועי פולנטה בשמן זית – שף אסף שטרן
מרץ 23, 2017

עיג’ה – לביבות ירק של יוצאי עיראק

עיג’ה

שף אסף שטרן, לופט אוכל. צילום: אנטולי קריניצקי

מתכון פשוט, מזין ומנצח

רכיבים:
צרור פטרוזיליה
2 בצלים קצוצים
תפ”א מגורר סחוט
ביצים
מלח
פלפל
מעט כורכום (לא הכרחי)
מעט קמח מלא
שמן זית איכותי לטיגון

אופן ההכנה
1. לערבב היטב
2. להניח ישירות במחבת ובה
שמן זית חם בכף או בכפית
3. לטגן משני הצדדים.
4. להניח על מגבת נייר

עיג’ה

שף אסף שטרן, לופט אוכל. צילום: אנטולי קריניצקי