השפית איריס לוי התחילה את דרכה המקצועית בלימודי אומנות הבישול בבית הספר 'בישולים', בית ספר לבישול גבוה, בו התמחתה בבישול גורמה-עילי צרפתי. משם החלה לעבוד במסעדת הוטל מונטיפיורי והשתתפה בסדנאות אומן בצרפת, איטליה ובתאילנד.
עם השנים ועם הרבה ניסיון פיתחה איריס קו ייחודי שלה במשלב טעמים המגיעים מהמטבח האיטלקי, הספרדי והצרפתי תוך הקפדה על חומרי גלם איכותיים ללא פשרות שמקום באזור שפלת יהודה. שילוב זה יוצר טעם אישי וייחודי המאפיין את המטבח של איריס- מטבח ים תיכוני גורמה עכשווי.
כיום היא מתמחה באירועי שף פרטיים, סדנאות בישול מגוונות ומשתפת מתכונים ייחודיים שלה בבלוג פעיל ומסקרן, את המתכונים השונים שאיריס משתפת תוכלו למצוא כאן.
איריס, לראשונה, לוקחת חלק בקורס הכשרת טועמי שמן זית המיזם המשותף לפקולטה לחקלאות ולענף הזית במועצת הצמחים.
במהלך הקורס נקבל עדכונים שוטפים מהמתרחש בקורס, את העדכונים תוכלו למצוא גם כאן באתר וגם בדף הפייסבוק של ענף הזית.