החומרים:
4 כפות שמן זית ישראלי איכותי
צרור שמיר בינוני
צרור פטרוזיליה בינוני
4 גבעולי סלרי
10 יחידות תמרים (עדיף מזנים כמו כמו דקל נור ואמרי)
100 גר' שקדים או אגוזים, שבורים גס
מיץ מלימון שלם
אופן ההכנה:
קוצצים את התמרים וקולים קלות את השקדים במחבת. קוצצים את עלי עשבי התיבול ואת גבעולי הסלרי עם מעט מעליו ומערבבים. מוסיפים שמן זית ומיץ לימון ומערבבים. מוסיפים את התמרים הקצוצים ואת השקדים הקלויים ומערבבים. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים. ניתן להוסיף מעט מלח אם רוצים.