מבשלים את האורז במים רותחים למשך עשר דקות על אש קטנה. מכבים את האש ולא פותחים את הסיר למשך רבע שעה נוספת. כשהאורז מוכן וחם מערבבים עם החומץ, שמן הזית, שמן הצ’ילי, הסויה והשום. טועמים ומתקנים תיבול. עכשיו מוסיפים פנימה את הנבטים והאגוזים, מערבבים ומגישים מיד.
פרטים ליצירת קשר – מציגים בתערוכת הציוד
עפר כהן הוצג פרויקט של מאספת זיתים אוטונומית לסיוע במסיק טלפון: 052-5969600אימייל: yonagy82@gmail.com צור אנד מור בע”מ טלפון: 050-7681044 אימייל: info@masgerut.co.il אתר: www.masgerut.co.il וג’די רומיל חברה למיכון