חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מרק עגבניות מעוטר בטפטופי שמן זית

מתכון נוסף עם שמן זית איכותי והפעם מתכון למרק עגבניות .

מרכיבים

5 עגבניות בינוניות
3 שיני שום
פרוסת לחם עבה (עדיף חלה ללא הקשה)
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן זית ישראלי
פלפל ומלח לפי הטעם

אופן ההכנה

 

לעבד את כל החומרים במעבד מזון למרק כתום ואוורירי (ניתן להוסיף מעט מים במקרה הצורך)

להגיש מעוטר בטפטופי שמן זית ופלפל גרוס.

הידעת?

הליקופן, נוגד החימצון הבריא שבעגבניה נספג במערכת העיכול הרבה יותר טוב בנוכחות שמן זית, לכן מומלץ לאכול עגבניות עם שמן זית.