מגרדים את תפוחי האדמה על פומפייה גסה ומניחים במסננת למשך שעה וחצי או שיגירו היטב את הנוזלים בקערה גדולה מערבבים היטב את כל חומרי הלביבות. טועמים מעט ומתקנים תיבול. מחממים במחבת שמן זית בגובה של כס”מ וחצי. מודדים בעזרת כף את הכמות הרצויה ומחליקים לתוך השמן החם. מטגנים עד שהלביבות ישחימו מכל צד. מוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת עם נייר סופג ומגישים מיד

מצגות מכנס מחקרים
להלן מצגות מכנס מחקרים: Postharvest Treatments for Table Olives-Vulcani 7.4.25 הילה סגרה כנס מחקרי זית 2025 הסיבות לאיכות השמן הירודה במטעי בעל 7.4.25 יום עיון