בסיר מכוסה, מעל אש בינונית, מבשלים את גרעיני החיטה ב-3 כוסות מים, עם קצת מלח. אחרי חצי שעה בודקים אם כלו המים והגרעינים רכים. מניחים שיצטננו או שוטפים במים קרים על מנת לזרז קירור. בקערה מערבבים את הגרעינים עם עשבי התבלין, התמרים, החמוציות, הפלפל החריף, השום והלימון הכבוש. יוצקים את שמן הזית, מוסיפים את הגבינה, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מיד.
פרטים ליצירת קשר – מציגים בתערוכת הציוד
עפר כהן הוצג פרויקט של מאספת זיתים אוטונומית לסיוע במסיק טלפון: 052-5969600אימייל: yonagy82@gmail.com צור אנד מור בע”מ טלפון: 050-7681044 אימייל: info@masgerut.co.il אתר: www.masgerut.co.il וג’די רומיל חברה למיכון

