קוצצים את התמרים וקולים קלות את השקדים במחבת. קוצצים את עלי עשבי התיבול ואת גבעולי הסלרי עם מעט מעליו ומערבבים. מוסיפים שמן זית ומיץ לימון ומערבבים. מוסיפים את התמרים הקצוצים ואת השקדים הקלויים ומערבבים. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים. ניתן להוסיף מעט מלח אם רוצים.
שמוליק לוין ז״ל- איש יקר ומגדל מצטיין שמסק עד יומו האחרון
שמואליק לוין ז״ל, איש יקר, מוותיקי הענף, מגדל מצטיין של ענף הזית שמסק עד יומו האחרון, עטוף באהבת משפחתו. משתפים לזכרו קישור לסרטון קצר מ-2017.