לערבב בקערה גדולה את כל המרכיבים, למזוג את הרוטב על הסלט ולהגיש.
מתאים לעשרה סועדים.
למתכון המקור לחצו כאן.
שיהיה בתאבון!
3 כפות שמן זית
1/4 כוס מיץ לימון טרי
2 כפות בצל קצוץ קטן קטן
כף זרעי פרג
3/4 כפית חרדל דיז’ון
1/4 כפית מלח
3 כפות סוכר
לערבב היטב בצנצנת עד שכל המרכיבים מתערבבים היטב, להניח בצד.
1 1/2 ראשי חסה שטופה
1/4 כוס גבינה צהובה קשה (אמנטל או גבינה שוויצרית)
1/4 כוס אגוזי קשיו חתוכים או שלמים
1/2 כוס חמוציות מיובשות דלות סוכר
תפוח עץ גדול חתוך
אגס גדול חתוך
לערבב בקערה גדולה את כל המרכיבים, למזוג את הרוטב על הסלט ולהגיש.
מתאים לעשרה סועדים.
למתכון המקור לחצו כאן.
שיהיה בתאבון!
הטעימה התבצעה על ידי חברי פאנלי הטעימות של ענף הזית בראשות מר עלי סואיד – נציג ישראל בוועדה אורגנולפטית של ארגון הזית העולמי וראש פאנל
במטבחי אירופה והמגרב עושים כבוד לנתח הזה שאין על העושר והרכות שלו בתבשילים למרחקים ארוכים. השידוך בינו לבין שמן הזית והארטישוק הירושלמי אותו שורש של חמנית הפקעות _ הוא מגן עדן. הכמות יפה לכחמישה סועדים
ענף הזית אמון על שמירת איכות שמן הזית בישראל,עידוד הפקת שמן זית איכותי והעלאת המודעות הציבורית לצריכת שמן זית איכותי בעל תו איכות של ענף הזית
כתובתנו: חוות חנניה ת.ד.102,
קיבוץ פרוד 2011000
טלפון: 04-6989497 , 04-6990007
דואר אלקטרוני: adiplants@gmail.com