טורפים את הביצים מוסיפים פנימה את הבירה ומוסיפים לטרוף. מכניסים את הקמח ואת המלח וממשיכים עד לקבלת בלילה חלקה.
בסיר או מחבת גבוהה מחממים שמן לטיגון בגובה של כ-3 ס”מ. כשהשמן חם אבל לא מעשן מניחים את הביצה על כף ומכניסים לבלילה הבצק. מניחים את הביצים בזהירות ומטגנים עד שהבלילה תזהיב. מוציאים לנייר סופג. מערבבים את כל החומרים לרוטב, חוצים את הביצים ומגישים מיד בליווי הרוטב שהכנו.

מצגות מכנס מחקרים
להלן מצגות מכנס מחקרים: Postharvest Treatments for Table Olives-Vulcani 7.4.25 הילה סגרה כנס מחקרי זית 2025 הסיבות לאיכות השמן הירודה במטעי בעל 7.4.25 יום עיון