מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בסיר קטן מסדרים את העגבניות בצפיפות רבה. דוקרים במזלג, זורים מלח ומבשלים בסיר מכוסה על אש קטנה משך כ-45 דקות, במהלכה יגירו העגבניות הרבה נוזלים ויהיו לרוטב של עצמן. מעבירים מיד למעבד מזון וטוחנים יחד עם השום, הבזיליקום, הפלפל ושמן הזית. מערבבים את הפסטה ומגישים מיד.
שמוליק לוין ז״ל- איש יקר ומגדל מצטיין שמסק עד יומו האחרון
שמואליק לוין ז״ל, איש יקר, מוותיקי הענף, מגדל מצטיין של ענף הזית שמסק עד יומו האחרון, עטוף באהבת משפחתו. משתפים לזכרו קישור לסרטון קצר מ-2017.