חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פסטה ברוטב עגבניות עם ראשון המסיק

מה שחשוב זה ללכת על עגבניות מלאות בטעם. שיהיה בהן מהמתוק והחמוץ. עגבניות שיתנו מענה לעזות הטעם של הראשון המסיק שכמו שאר נותני הטעם במתכון הזה, גם הוא לא עובר בישול . הכמות יפה לחמישה סועדים. ומתבשלים בחום שלהן.

מרכיבים

500 גר’ ספגטי
1 ק”ג עגבניות
1.5 כפית מלח
8 עלי בזיליקום טריים
4 שיני שום קלופות
1-2 פלפל חריף טרי
5 כפות שמן זית
3 כפות שקדים מולבנים

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בסיר קטן מסדרים את העגבניות בצפיפות רבה. דוקרים במזלג, זורים מלח ומבשלים בסיר מכוסה על אש קטנה משך כ-45 דקות, במהלכה יגירו העגבניות הרבה נוזלים ויהיו לרוטב של עצמן. מעבירים מיד למעבד מזון וטוחנים יחד עם השום, הבזיליקום, הפלפל ושמן הזית. מערבבים את הפסטה ומגישים מיד.