אופן ההכנה:
חוצים את הקישואים לאורכם ופורסים לפרוסות דקות. מחממים במחבת את שמן הזית. מטגנים את הקישואים על אש נמוכה משך כ-45 דקות או עד שהם מתעלפים מהחום ומזהיבים יפה. מוסיפים את הטימין ואת השום ומוסיפים לטגן עוד כרבע שעה. תמיד על אש קטנה. מוסיפים את עשבי התבלין ומטגנים, כל הזמן על אש קטנה, משך 15 שעה נוספת. בעזרת בלנדר מוט או כל מעבד מזון אחר מועכים חצי מתכולת המחבת. שתהיה לקרם. זהו לבה של הפסטה. חצי מהקישואים שומרים על צורתם וננגסים היטב בשיניים בעוד החברים שלהם הופכים למין קרם המצפה כל איטריה. במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים בלי לנער שישאר קצת נוזל. מוסיפים את הפסטה למחבת, מכבים את האש, מוסיפים את הפרמיז’אן ומערבבים היטב. מגישים מיד.
שאלון למפעילי בתי בד המייצרים שמן עבור בעלי תו האיכות
למילוי על ידי מפעילי בתי בד בטעינה…