פורסים את חצאי הפלפל לפרוסות בעובי של כ־2 מ”מ, מחממים במחבת 2 כפות שמן זית ומוסיפים את הפלפלים עם חצי כפית מחוקה של מלח ומשחימים על אש קטנה. מחממים בסיר שלוש כפות שמן זית, מטגנים לרגע את הפתיתים, מוסיפים כפית מלח ומוסיפים לבשל על פי הוראות היצרן. מעבירים לקערה ומערבבים במזלג שיפרדו הפתיתים וישתחררו האדים. מוסיפים את הטונה והפלפלים לסיר הפתיתים ומגרדים פנימה במגרדת גסה את שורש הסלרי. סוחטים את הלימון. מוסיפים את הסחוג, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים פנימה את הבצל הירוק, מערבבים ומגישים.
בתאבון!
שאלון למפעילי בתי בד המייצרים שמן עבור בעלי תו האיכות
למילוי על ידי מפעילי בתי בד בטעינה…