חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

רוטב פסטו

מתכון שני מסדרת המתכונים עם שמן זית מאת איריס לוי. הפעם מתכון לרוטב פסטו איטלקי קלאסי. לטיפים על המתכון ומתכונים נוספים של איריס לוי, לחצו כאן.

מרכיבים

  • צרור בזיליקום
  • 2 שיני שום
  • ½ כוס אגוזי מלך
  • 2 כפות פרמזן
  • ½ כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. שוטפים צרור בזיליקום וטוחנים במעבד מזון.
  2. מוסיפים את שיני השום, הצנוברים, שמן הזית ואם רוצים – גם כף פרמז’ן. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
  3. חלק מגישים ואת השאר שומרים בכלי אטום.