רוטב פסטו

מרכיבים

אופן ההכנה

מתכון שני מסידרת המתכונים עם שמן זית מאת איריס לוי.

הפעם מתכון לרוטב פסטו איטלקי קלאסי.

לטיפים על המתכון ומתכונים נוספים של איריס לוי, לחצו כאן.

מה צריך?

  • צרור בזיליקום
  • 2 שיני שום
  • ½ כוס אגוזי מלך
  • 2 כפות פרמזן
  • ½ כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

איך מכינים?

  • שוטפים צרור בזיליקום וטוחנים במעבד מזון.

  • מוסיפים את שיני השום, הצנוברים, שמן הזית ואם רוצים – גם כף פרמז'ן. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.

  • חלק מגישים ואת השאר שומרים בכלי אטום.

בתאבון!