מתכון שני מסידרת המתכונים עם שמן זית מאת איריס לוי.
הפעם מתכון לרוטב פסטו איטלקי קלאסי.
לטיפים על המתכון ומתכונים נוספים של איריס לוי, לחצו כאן.
מה צריך?
- צרור בזיליקום
- 2 שיני שום
- ½ כוס אגוזי מלך
- 2 כפות פרמזן
- ½ כוס שמן זית
- מלח
- פלפל שחור
איך מכינים?
-
שוטפים צרור בזיליקום וטוחנים במעבד מזון.
-
מוסיפים את שיני השום, הצנוברים, שמן הזית ואם רוצים – גם כף פרמז'ן. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
- חלק מגישים ואת השאר שומרים בכלי אטום.
בתאבון!