חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט כבד עוף בעלי חסה סויה ושמן זית

צורת הגשה שלוקחת ממטבחי אסיה פוגשת פריכות העלים שנותנים קונטרה לעושר של הכבד והביצים כמות ל-10 איש

מרכיבים

המרכיבים לכבד:
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
4 כפות שמן זית
שן שום קצוץ דק
2 פלפל אדום חריף פרוס לפרוסות דקות
700 גרם כבד עוף נקי, מחולק לשתי אונות
2.5 כפות מחוקות סוכר חום
2 כפות סויה
2 כפות רוטב דגים תאילנדי

להגשה:
עלים מהלב של החסה
עלי בזליקום
3 ביצים קשות, פרוסות

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
במחבת גדולה מחממים את השמן, מנמיכים את האש ומטגנים את הבצלים בשמן עד שמתקבלת שקיפות. עשר דקות לערך. מוסיפים את השום ומטגנים דקה. מוציאים לצלחת בצד. מוודאים שלא נשאר בצל או שום במחבת. מגבירים את האש ומטגנים את הכבדים כדקה וחצי מכל צד. מחזירים את הבצל והשום, מוסיפים את הפלפל החריף, הסוכר הסויה ורוטב הדגים ומטגנים עוד דקה. מכבים את האש . מניחים שיצטנן הלהט וקוצצים. בתוך עלה של חסה מניחים עלה בזיליקום מעליו את הכבד ומעל פרוסת ביצה ומעט שמן זית עשבוני