אופן ההכנה:
במחבת גדולה מחממים את השמן, מנמיכים את האש ומטגנים את הבצלים בשמן עד שמתקבלת שקיפות. עשר דקות לערך. מוסיפים את השום ומטגנים דקה. מוציאים לצלחת בצד. מוודאים שלא נשאר בצל או שום במחבת. מגבירים את האש ומטגנים את הכבדים כדקה וחצי מכל צד. מחזירים את הבצל והשום, מוסיפים את הפלפל החריף, הסוכר הסויה ורוטב הדגים ומטגנים עוד דקה. מכבים את האש . מניחים שיצטנן הלהט וקוצצים. בתוך עלה של חסה מניחים עלה בזיליקום מעליו את הכבד ומעל פרוסת ביצה ומעט שמן זית עשבוני
פרטים ליצירת קשר – מציגים בתערוכת הציוד
עפר כהן הוצג פרויקט של מאספת זיתים אוטונומית לסיוע במסיק טלפון: 052-5969600אימייל: yonagy82@gmail.com צור אנד מור בע”מ טלפון: 050-7681044 אימייל: info@masgerut.co.il אתר: www.masgerut.co.il וג’די רומיל חברה למיכון

