מטפלים בכרישה. בלי קשר לצבע, ירוק או לבן, מסירים את החלקים הסיביים של הירק. שוטפים היטב וחותכים לטבעות. מבשלים את הכרישות בסיר עם 1.5 ליטר מים וכפית מלח, עד שהן מתרככות. מוציאים למסננת ומצננים.
בסיר נוסף מבשלים את תפוחי מסננים מהמים. ומצננים. בין כפות הידיים סוחטים היטב את הכרישה המבושלת אחרי שהיתה במסננת. מעבירים למעבד מזון ביחד עם תפוחי האדמה וקוצצים בפולסים קצרים, שניים שלושה לא יותר. מעבירים לקערה, מערבבים עם הפלפל החריף, הביצים, הפרמיז’ן והמלח. מחממים במחבת עמוקה או בסיר שטוח שמן זית בגובה של כ-5 ס”מ. יוצרים קציצות מאורכות ומטגנים עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג.
פרטים ליצירת קשר – מציגים בתערוכת הציוד
עפר כהן הוצג פרויקט של מאספת זיתים אוטונומית לסיוע במסיק טלפון: 052-5969600אימייל: yonagy82@gmail.com צור אנד מור בע”מ טלפון: 050-7681044 אימייל: info@masgerut.co.il אתר: www.masgerut.co.il וג’די רומיל חברה למיכון

