חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

העוגה של שרה’לה, מתכון עוגת רסק תפוחי עץ (עוגת דבש)

מרכיבים

אופן ההכנה

 

מחממים את התנור לחום בינוני ל-180 מעלות

2 כוסות סוכר
חצי כוס שמן זית ישראלי עם תו איכות
2 ביצים
2 וחצי כוסות קמח תופח
חצי כפית מלח
כפית קינמון
חצי כפית ציפורן טחון
אחד ורבע כוסות רסק תפוחי עץ משומר
2 כפיות סודה לשתיה
חצי כוס מים רותחים

לערבב את הכל ביחד את הסודה לשתיה לערבב עם המים הרותחים, אופים 45 דקות בחום בינוני