מחממים במחבת רחבה 1/4 כוס שמן זית. מוסיפים את הכרוב ועל אש קטנה ובסבלנות מחכים עד שיתרכך. מוסיפים את הפלפל החריף ומוסיפים לטגן משך כדקה נוספת. מוסיפים את הסויה, החומץ והסוכר ומערבבים. מוסיפים פנימה את הכוסמת ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים את עשבי התבלין והג’ינגר, יוצקים שמן זית. מערבבים ומגישים.
שמוליק לוין ז״ל- איש יקר ומגדל מצטיין שמסק עד יומו האחרון
שמואליק לוין ז״ל, איש יקר, מוותיקי הענף, מגדל מצטיין של ענף הזית שמסק עד יומו האחרון, עטוף באהבת משפחתו. משתפים לזכרו קישור לסרטון קצר מ-2017.