חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

כוסמת אסייתית

הם פשוט מסתדרים מצויין, טעמי הכוסמת עם שלל הרמונית המזרח ושמן הזית. אנחנו יודעים שחלק מכם מעקמים עכשיו את האף. כוסמת היא שנויה במחלוקת. אם ממש לא בא לכם עליה החליפו אותה בקינואה הכמות מספיקה ל-6-8 סועדים.

מרכיבים

שמן זית עשבוני
½ ראש כרוב לבן קצוץ דק
1 פלפל אדום חריף חצוי לאורכו, חף מזרעים ופרוס דק
1 כוס כוסמת מבושלת
5 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ אורז
1 כף מחוקה סוכר חום
2 שיני שום קצוצות
חופן עלי כוסברה
חופן עלי סלרי אמריקאי
10 עלי בזיליקום קצוצים גס
½ כוס בצל ירוק קצוץ דק
5 ס״מ ג׳ינג׳ר טרי מגורד

אופן ההכנה

מחממים במחבת רחבה 1/4 כוס שמן זית. מוסיפים את הכרוב ועל אש קטנה ובסבלנות מחכים עד שיתרכך. מוסיפים את הפלפל החריף ומוסיפים לטגן משך כדקה נוספת. מוסיפים את הסויה, החומץ והסוכר ומערבבים. מוסיפים פנימה את הכוסמת ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים את עשבי התבלין והג’ינגר, יוצקים שמן זית. מערבבים ומגישים.