בסיר קטן מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל על אש בינונית. יוצקים פנימה את המים, מביאים לרתיחה. מוסיפים באחת את הסולת ובוחשים עד ש”תתקלף מהסיר”. מוסיפים את הגזר שרוסק על פומפייה דקה את הביצים וחומרי הטעם כל עוד הסולת חמה. מצננים, צרים כדורים בגודל כדור פינג פונג. מרתיחים סיר עם מעט מלח מכניסים את הכופתאות ומנמיכים את האש. מבשלים במים רותחים על גבי אש קטנה עד שהכופתאות צפות. מוציאים בעזרת כף מחוררת. אפשר לאכול עם מעט שמן זית מעל, חמאה מעדיפים ואפשר לערבב את כל חומרי הרוטב ולצקת מעל
שאלון למפעילי בתי בד המייצרים שמן עבור בעלי תו האיכות
למילוי על ידי מפעילי בתי בד בטעינה…