בסיר קטן מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל על אש בינונית. יוצקים פנימה את המים, מביאים לרתיחה. מוסיפים באחת את הסולת ובוחשים עד ש”תתקלף מהסיר”. מוסיפים את הגזר שרוסק על פומפייה דקה את הביצים וחומרי הטעם כל עוד הסולת חמה. מצננים, צרים כדורים בגודל כדור פינג פונג. מרתיחים סיר עם מעט מלח מכניסים את הכופתאות ומנמיכים את האש. מבשלים במים רותחים על גבי אש קטנה עד שהכופתאות צפות. מוציאים בעזרת כף מחוררת. אפשר לאכול עם מעט שמן זית מעל, חמאה מעדיפים ואפשר לערבב את כל חומרי הרוטב ולצקת מעל
פרטים ליצירת קשר – מציגים בתערוכת הציוד
עפר כהן הוצג פרויקט של מאספת זיתים אוטונומית לסיוע במסיק טלפון: 052-5969600אימייל: yonagy82@gmail.com צור אנד מור בע”מ טלפון: 050-7681044 אימייל: info@masgerut.co.il אתר: www.masgerut.co.il וג’די רומיל חברה למיכון

