חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט חומוס-פסטו-אנטיפסטי עם שמן זית טרי ואיכותי

סלט חומוס-פסטו-אנטיפסטי עם שמן זית טרי ואיכותי מתוך הספר "בישול טבעוני ישראלי" מאת גלי לופו אלטרץ. כדאי להכין את הסלט מספר שעות לפני ההגשה, טעמיו משביחים עם השהות במקרר.

מרכיבים

4 מנות
לפסטו:
צרור בזיליקום
3 שיני שום
1/4 כוס שמן זית
לסלט:

1 סלסלת פטריות טריות קטנות

חופן זיתי קלמטה

1/2 כוס עגבניות מיובשות / 1 פלפל אדום קלוי

2 כוסות חומוס מבושל

1-2 כפות חומץ בלסמי

מלח, פלפל

כף צנוברים.

אופן ההכנה

טוחנים בבלנדר את הבזיליקום, השום והשמן למשחה חלקה, חותכים את הפטריות לרבעים וקוצצים גס את הזיתים והעגבניות המיובשות / פלפל קלוי, מערבבים יחד עם החומוס ומשחת הפסטו ומתבלים בחומץ, מלח ופלפל. קולים מעט את הצנוברים על מחבת יבשה ומפזרים מעל.
תהנו!