
מצגות מכנס מחקרים
להלן מצגות מכנס מחקרים: Postharvest Treatments for Table Olives-Vulcani 7.4.25 הילה סגרה כנס מחקרי זית 2025 הסיבות לאיכות השמן הירודה במטעי בעל 7.4.25 יום עיון
חומרים (כ-6 מנות)
500 גר’ ספגטי, עדיף מחיטה מלאה
70 גר’ קוביות גבינת פטה או גבינה דומה עד 5% שומן
חומרים לרוטב
2 כפות שמן זית ישראלי עם תו איכות
8 שיני שום פרוסות גס
1 פלפל צ’ילי יבש קצוץ
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
½ כוס בזיליקום קצוץ
2 כפות אורגנו טרי קצוץ
1 כף תימין טרי קצוץ
3 כפות עירית פרוסה
15 זיתי תסוס או קלמטה מגולענים וחצויים
להלן מצגות מכנס מחקרים: Postharvest Treatments for Table Olives-Vulcani 7.4.25 הילה סגרה כנס מחקרי זית 2025 הסיבות לאיכות השמן הירודה במטעי בעל 7.4.25 יום עיון
מועד פתיחה 14.7.2024 במסגרת הקורס נכיר את עולם שמן הזית. בנוסף ללימודי הטעימה, נקיים הרצאות על שמן זית והיבטיו השונים מהגידול ועד לבריאות הצרכנים, כמו
במטבחי אירופה והמגרב עושים כבוד לנתח הזה שאין על העושר והרכות שלו בתבשילים למרחקים ארוכים. השידוך בינו לבין שמן הזית והארטישוק הירושלמי אותו שורש של חמנית הפקעות _ הוא מגן עדן. הכמות יפה לכחמישה סועדים
ענף הזית אמון על שמירת איכות שמן הזית בישראל,עידוד הפקת שמן זית איכותי והעלאת המודעות הציבורית לצריכת שמן זית איכותי בעל תו איכות של ענף הזית
כתובתנו: חוות חנניה ת.ד.102,
קיבוץ פרוד 2011000
טלפון: 04-6989497 , 04-6990007
דואר אלקטרוני: adiplants@gmail.com