מחממים תנור ל־160 מעלות. מעבירים את המצות תחת זרם מים בזריזות. אתם רוצים שיירטבו, אתם
לא רוצים אותן סמרטוט. מפוררים את המצות לקערה, מוסיפים את הבשר, התבלינים ושאר החומרים
(חוץ מהעגבניות) ומערבבים היטב בעזרת הידיים. מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 20×25
משומנת ב1/4 כוס שמן זית. מהדקים את התערובת, מסדרים פרוסות עגבנייה מעל מזלפים מעט שמן
זית ואופים משך 30 דקות.
פרטים ליצירת קשר – מציגים בתערוכת הציוד
עפר כהן הוצג פרויקט של מאספת זיתים אוטונומית לסיוע במסיק טלפון: 052-5969600אימייל: yonagy82@gmail.com צור אנד מור בע”מ טלפון: 050-7681044 אימייל: info@masgerut.co.il אתר: www.masgerut.co.il וג’די רומיל חברה למיכון

