מחממים תנור ל־160 מעלות. מעבירים את המצות תחת זרם מים בזריזות. אתם רוצים שיירטבו, אתם
לא רוצים אותן סמרטוט. מפוררים את המצות לקערה, מוסיפים את הבשר, התבלינים ושאר החומרים
(חוץ מהעגבניות) ומערבבים היטב בעזרת הידיים. מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 20×25
משומנת ב1/4 כוס שמן זית. מהדקים את התערובת, מסדרים פרוסות עגבנייה מעל מזלפים מעט שמן
זית ואופים משך 30 דקות.
שמוליק לוין ז״ל- איש יקר ומגדל מצטיין שמסק עד יומו האחרון
שמואליק לוין ז״ל, איש יקר, מוותיקי הענף, מגדל מצטיין של ענף הזית שמסק עד יומו האחרון, עטוף באהבת משפחתו. משתפים לזכרו קישור לסרטון קצר מ-2017.