חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

תבשיל ים תיכוני עם שמן זית

אוהבים לבשל? אוהבים לטבל בשמן זית? קבלו תבשיל קל להכנה וטעים עם עגבניות, גבינה צפתית, זעתר וכמובן שמן זית.

מרכיבים

אופן ההכנה

 

החומרים (כ-6 מנות)

1/2 כוס שמן זית ישראלי איכותי עם תו איכות

3/4-1/2 סלסלה עגבניות שרי

200 גר’ גבינה צפתית 5% שומן (עדיף בעלת תכולת נתרן מופחתת)

3 כפות זעתר

אופן ההכנה

במחבת בינונית מחממים על אש בינונית-נמוכה שמן זית ועגבניות, למשך עד-10 דקות, עד שהעגבניות מתרככות. מוסיפים קוביות גבינה צפתית ומערבבים כמה דקות נוספות (אפשר להוסיף בשלב זה גם מעט גבינת פטה כבשים). מוסיפים זעתר, מערבבים שוב ומגישים.